Thursday, November 6, 2008

Kerstmis kadootjes
Hebben jullie dat ook? Elk jaar opnieuw? Tijdens die laatste uren op Kerstavond, net voor de winkels gaan sluiten, en zowat half Vlaanderen blijkbaar nog een laatste kadootje moet vinden, en de rijen aan de kassa's ellenlang zijn, en je echt niet weet wat je voor je schoonmoeder nu weer moet kopen, en je verwilderd om je heen kijkt in de hoop dat HET lumineuze kado ineens te voorschijn gaat springen? Dan neem ik me heilig voor om het jaar nadien in september al op kadootjesjacht te gaan. We zijn nu november en raad eens.......juist! Ik heb nog geen enkel idee voor een kado, laat staan dat ik er al eentje gekocht heb. Dus, alle ideetjes voor schoonouders, nonkels, tantes, nichtjes en neefjes.........WELKOM!
Vorige week zijn er schoolfoto's genomen bij M. Ik vermoed dat we de resultaten eind deze maand zullen ontvangen. Misschien kan ik dit jaar wel een ingekaderde LO aan de grootouders geven. Ik laat jullie hierbij een werkje zien met de allereerste schoolfoto van M. uit de eerste kleuterklas. Eén van mijn favoriete papiertjes van Scenic Route gebruikt.

2 comments:

Mich said...

Onlangs viel het me in dat het zo lang geleden was dat ik nog iets van je had gelezen. Dat was al ergens van in november geleden, na je 2de berichtje. Ik dacht dat je misschien toch te veel werk had om je blog bij te houden. Maar wat bleek, ik was gewoon vergeten je bij mijn bloglines te zetten !!! Slim he !!!!

Maar ik ben nu dus druk bezig met al je oude berichtjes te lezen (en kommentaar te geven) en vanaf nu word ik een dagelijkse klant hoor !! Want ik vind je schrijfstijl leuk, en je hebt ook altijd leuke dingen te vertellen. Dus nu beloof ik dat je me hier vaak zal treffen.

Groetjes,
Mich.

Mich said...

Nog vergeten vertellen ... als ik tijdens het jaar ergens met iemand naartoe ga, en die zegt : Dat zou ik graag eens hebben, of dat ga ik mij ooit eens kopen ... dan noteer ik dat in mijn GSM en als het dan past, dan koop ik dat. Dan moet ik nooit meer denken wat ik moet kopen !!