Sunday, November 9, 2008

dagje met hindernissen


Een dagje met een hoop kleine tegenslagen, maar dan toch (bijna) alles goedgekomen.

Het begon al met de soep die ik voor het middageten wou maken. Het recept van mijn schoonmoeder voor champignonsoep was spoorloos verdwenen, dus moest ik iets improviseren. Alles ging goed tot op het einde, toen ik de spekblokjes toegevoegd had, bleek de soep te zout te zijn.....En de courgettesoep die ik als alternatief maakte, bleek dan weer te flauw volgens mijn ventje....'t Is ook nooit goed hé!

Ik bestel meestal mijn boodschappen via de Collect & Go van Colruyt, zo gemakkelijk! Je vermijdt geduw en gewring in de overvolle gangpaden en lange wachttijden aan de kassa's. Gewoon rustig je bestelling doen op de website, gewenste afhaalmoment opgeven en hup, klaar ben je. Als het meezit, wordt je bestelling zelfs in je auto gezet. Vandaag dikke tegenslag want de racletteschotel die ik had voorzien als avondeten was niet voorradig. En ik had me er zo op verlekkerd..... Daarna zijn we naar het provinciaal domein in Wachtebeke gereden om een frisse neus te halen. Brrrr, er stond toch een frisse wind. Dus na een pannekoek en wat koukleumen in de speeltuin, kregen we M. toch zo ver dat hij naar huis wou. En passant bij de Delhaize gestopt en daar toch nog een racletteschotel kunnen bemachtigen. Njammie, dat wordt dus toch gezellig! Toen bleek dat F. zijn GSM ergens verloren had! Dus hop, terug naar Wachtebeke, met een schreeuwende O. op de achterbank, want die had er genoeg van om in de auto te zitten......

De GSM lag gelukkig nog op de parking, héhé!

Nog een kleine tegenslag, de papierhouders die net waren binnengekomen bij In2hobby en die ik nog vlug besteld had, bleken alweer uitverkocht! Tja, we zullen dus nog even geduld moeten hebben....Maar morgen een heerlijke dag distressen bij Els en Evelyne, iets om naar uit te kijken!


Ten slotte nog een LO over mijn kleine (b)engel met haar hemelsblauwe ogen.

1 comment:

kenneth said...

heel mooie scrapsels
en je blog is super

gr