Sunday, November 2, 2008

Eindelijk!


Ik heb besloten om met een blog van start te gaan. Ik lees graag blogs van anderen, vooral van scrappers en stempelaars maar tot nu vond ik nooit de tijd om er zelf eentje te beginnen...tot vandaag dus!

Een heel relaxed weekendje achter de rug. Gisteren een hele dag cocoonen, dat kan eens deugd doen hé? Genieten van de kindjes, spelletjes doen, knuffelen, mijn ouders zijn eventjes langs geweest en gescrapt natuurlijk. Ik heb me laten inspireren door één van mijn favoriete scrappers, de Noorse Ingvild Bolme. Morgen laat ik het resultaat hier zien.

Vandaag hadden we behoefte aan frisse lucht. Gelukkig was het prachtig weer (na al dat gemiezer van gisteren)! We zijn een reuzewandeling door Gent gaan maken. Onze kleine meid was zelfs ingedommeld in de buggy, min of meer een unicum voor onze nieuwsgierige en altijd drukdoende ukkepuk. We hebben van de (relatieve) rust geprofiteerd om een bierfondue te eten in het Leffe café aan het Belfort. Relatief, want we hebben ook nog een bijna 4-jarige stoere en ondernemende kleuter. Gelukkig was deze goed gezind en gedroeg hij zich voorbeeldig. O. werd pas wakker toen we bijna klaar waren. Ze bleef hardnekkig de lepel met "potjeseten" afslaan en wees naar mijn bord....dus heeft ze maar wat kip meegesmikkeld van de fondue.

Net voor het naar huis gaan zijn we nog een wafel gaan eten bij Max. Mama en papa waren moegewandeld, maar de 2 kleine donders waren goed uitgerust van hun buggy-ritje.....

10 comments:

Wendy said...

Proficiat met je blog, ik kom zeker en vast nog langs en ga een link plaatsen op mijn blog!!!

Groetjes,
Wendy en Bruno

Linda said...

Hey, welkom in blogland!!! Veel plezier!

Mich said...

Wat leuk dat je er ook aan begonnen bent, ten andere ook omdat ik vind dat je een mooie schrijfstijl hebt.

Ik voeg hem toe aan bloglines zodat ik iedere keer weer kan langskomen als je iets nieuws hebt geschreven. Voorlopig staan er 7 Belgen genoteerd die je blog lezen, maar als ik weer op mijn eigen laptop inlog, zal je zien dat er regelmatig "Zweden" langskomen (van die valse Zweden he hihi).

Bedankt ook om mijn blog op de jouwe te vermelden.

Al 37 jaar ben ik Gentenaar en nog nooit ben ik bij Max geweest, kan je je het voorstellen. Mijn ma heeft beloofd dat, de volgende keer ik in België ben met kerst, we daar eens appelbeignets gaan eten !!

Krisje said...

weer wat leesvoer bij :) Diene max daar wil ik ook eens naartoe, het gebouw is in art nouveau stijl opgetrokken zag ik eens in vlaanderen vakantieland ;-)

pruts said...

hey saskia !!!!!
welkom in blogland !!!!! heel tof dat je er ook eentje hebt !!!!
ik zet je bij mijn favorieten.

Christel said...

Hey, ik ben ook even komen piepen! Ik ga zeker regelmatig nog eens terugkomen! Veel plezier en proficiat!!
Groetjes

Anonymous said...

Hey,

welkom in blogland! Hopelijk kan ik hier veel leuke lo's komen bewonderen en leuek verhalen lezen.

Elsje said...

Welkom in blogland!

groetjes,
Els

Anne's Cards said...

Proficiat met je blog,welkom!
Ik kom zeker af en toe es kijken.

Chantal van de Kant said...

Mooi blog heb je gemaakt. meteen met een muziekje erbij.
Veel plezier ermee.
Bierfondue, klinkt spannend (hoewel ik helemaal niet van bier hou, behalve dan in de stoverie en de konijn.)
En Max, ook nog niet van gehoord, tis niet dat ik iedere week in Gent rondwandel maar toch, als ze goeie wafels hebben ken ik ze algauw.
Groetjes
Chantal