Tuesday, November 11, 2008


Binnenkort kan ik mijn verlanglijstje weer een lijntje korter maken. Hoewel.....ik heb de indruk dat het sneller langer wordt, dan dat er dingen kunnen afgestreept worden ;-)

Ik heb namelijk mijn 3 favoriete kleurtjes distress stickels net besteld bij In2hobby! De nieuwe Tim Holtz stempels zullen er binnenkort ook verkrijgbaar zijn en aan het setje met het rendier kon ik echt niet weerstaan.

Zondag heb ik 2 uurtjes kunnen meepikken van een fantastische "distress yourself" workshop. Lekker smossen en wriemelen met distress inkt, crackle paint en water en allerlei leuke techniekjes uitproberen. Ik moest de workshop helaas voortijdig verlaten. Op het afgewerkte resultaat zullen jullie dus nog even moeten wachten. De volgende scrapevenementen zijn het opendeur-weekend op 6 en 7 december en de scrapdag voor gevorderden op zondag 14 december bij Hobbyselect in Destelbergen.

Nu moet ik verder werken aan de voorbereidingen voor M. zijn verjaardagsfeestje. Het wordt een piratenzoektocht met een echte schatkaart en een grote schat natuurlijk. Op die schatkaart en de piratendiploma's kan ik me heerlijk uitleven met mijn distress inktjes. Jullie krijgen ze hier wel te zien als ze af zijn.

Als laatste hierbij een Lo met de jarige als onderwerp. De journaling vertelt over allerlei typische en/of gekke dingen toen hij 3 was. (hij wordt nu 4)

3 comments:

Wendy said...

Ooooh Saskia die is ook heel mooi zeg!!!! Hele mooie foto ook.

pruts said...

je hebt een award ontvangen !!!!!
kijk maar eens op mijn blog. :-)

Anne's Cards said...

Inderdaad:héle mooie foto's en toffe LO!