Monday, June 15, 2009

Nog LO's en een nieuwe challenge blog

Wat leuk om al die lieve en enthousiaste berichtjes hier te lezen, dat doet zo'n deugd! Bedankt iedereen!

Ik heb hier ook al een paar keer een berichtje mogen lezen van een scrapster die letterlijk aan de andere kant van de wereld woont en wiens werk ik erg bewonder. Ze heet Mandy en woont in Tasmanie (Australië) aan de zee. Het moet een droom zijn om daar te wonen, met het geluid van de golven op de achtergrond. Mandy houdt ook erg van de shabby stijl, maar wisselt net als ik af met andere dingen. Vorige week heeft ze samen met een paar andere getalenteerde dames een challenge blog gestart. "Let's get shabby" heeft ze hem gedoopt en 25 juni wordt de eerste challenge op de site gezet. Ik ben benieuwd wat ze in petto heeft. Zeker hier eens gaan kijken!

Zoals ik al geschreven had, hier komt de volgende reeks LO'tjes.
Deze is eentje gebaseerd op een schets van Becky met October Afternoon en Cosmo cricket restjes.
"In goede handen" gaat over het eerste bezoekje van de meter van Olivia. Zoals je kan zien, zijn ook de 2 nichtjes erg blij met de baby!De volgende LO doet me denken aan al die gezellige knuffelavonden met Manu. Hij was een hele lieve, rustige baby die niks liever deed dan op mama's of papa's schoot in slaap vallen. Ik kon daar erg van genieten. Met Olivia hebben we dat niet echt kunnen doen, zij was daar veel te onrustig voor. En ze is er nog niet kalmer op geworden....Haar allernieuwste begroeting is "bye bye....koeieblaai (koeieVlaai, maar ze kan de V nog niet goed uitspreken) en dat roept ze overal en tegen iedereen, zelfs op zaterdag in de Colruyt tegen iedereen die het horen wil. Gelukkig kunnen de meeste mensen er eens goed mee lachen, want ze trekt er natuurlijk het allerguitigste gezicht bij, de deugniet!

Van Pruts (Els) heb ik ook nog een award gekregen. Dank je wel!


De regels/the rules:
These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and to be friends. They are not interested in self-aggrandizement. Our hope is when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagaded.
Please give more attention to these writers. Deliver this award to five bloggers who must choose eight more and include this cleverly-written text into the body of the award
I pass on this award to:


Chantal ; Mandy; Christie ; Mich en Enny

6 comments:

mandysea said...

OOoh!! Thanks sooo much for my award!! Thats so sweet of you...what a lovely surprise visiting your blog and finding that!

Loving your LO's - your double is stunning....gorgeous colours!!

An Zeelmaekers said...

hey, je hebt weer enkele leuke lo's gemaakt. Wanneer je ze ziet krijg ik zin om zelf aan de slag te gaan...

pruts said...

terug zulke mooie lo's !!!
jaja, je dochterje ziet er ne 'kastaar' uit :-)

Christel said...

Zo'n mooie lo's!!! Super!

Lean said...

Je hebt weer mooi lo´s gemaakt en gefeliciteerd met award.
groetjes,lean

mandysea said...

LOL - I did have to come back and take another look - yes, because of not understanding the Dutch language I didnt look at any word that might have stood out!!! Giggle...and there they were now that I have!!
I translated it on the net - and thanks so much for saying so many nice things!! (hug)