Monday, June 22, 2009

Have a nice start of the week!

Hopelijk heeft iedereen een aangenaam weekend achter de rug. Behalve dat het weer nogal wispelturig was, hebben wij het hier zeker fijn gehad. Zaterdag kwamen er vrienden op bezoek en hebben we gezellig kunnen bijkletsen. Ik had voor het gemak een visfondue afgehaald, licht, gezond en lekker! Natuurlijk mocht dat daarna gecompenseerd worden door een taartje van patisserie Damme, mmmmmm!! Vandaag een rustig dagje thuis met de kindjes, zodat ze ook wat konden bekomen van alle drukte. Vooral Manu had daar behoefte aan, die was vrijdag op schoolreis naar Blankenberge geweest, had zich super geamuseerd maar moet daarna altijd wat recupereren.

Ik heb een beetje gescrapt in de namiddag met foto's van de eerste schooldag. Het lijkt pas gisteren gestart maar het schooljaar is al bijna voorbij. De spread is nog niet klaar want ik wil er veel foto's op verwerken. Maar ik toon jullie een paar oudere LO's.
De eerste gaat over Manu en een paar typische zaken op die leeftijd.


Deze is 3 jaar geleden genomen op een Sinterklaasfeestje bij de onthaalmoeder. Manu met zijn vriendin Olivia (ja, we vonden dat niet alleen een heel schattig meisje, maar ook een mooie naam.....)

4 comments:

An Zeelmaekers said...

hey daar... hoe leuk zeg!!! Je hebt echt 2 supercoole LO's gemaakt...

pruts said...

terug prachtige lo's !!!!!!

mandysea said...

Oh my goodness!! Gorgeous work!

Lean said...

Je lay-outs zijn weer prachtig geworden vooral de bovenste vind ik tof zoals je alles in de [keitjes zo zie ik het]beschreven hebt.
gr,Lean