Tuesday, March 10, 2009

Look at how she sparkles

De dagen vliegen weer voorbij, vooral als er veel aan de gang is. Zoals ik reeds schreef was het dit weekend mijn schatje zijn verjaardag. We zijn met z'n tweetjes gaan eten in "De Rooselaer", een restaurantje verscholen langs de R4 in Heusden. We waren er al eerder geweest en toen was de heerlijke gegrilde kreeft me bijgebleven. Deze keer namen we het winterfestijn-menu en diezelfde kreeftbereiding was het hoofdgerecht. De andere gerechtjes waren ook erg lekker maar er was iets te veel tijd tussen de verschillende gangen om goed te zijn. Gelukkig hadden we elkaar veel te vertellen ;-) dus het stoorde niet erg.
Zondag konden we lekker lang uitslapen, een ware luxe als je 2 kleine dondersteentjes hebt...Maar ik was 's middags alweer heel blij om ze terug bij oma te gaan ophalen. Deze morgen ben ik met de kleinste naar de dokter geweest omdat ze lelijk hoestte en ze blijkt een bronchitis te hebben, dus moeten we puffen. Ik vraag me al af hoe ik dat morgenvroeg alleen ga klaarspelen met een wildspartelende peuter die vastbesloten is dat puffen niet aan haar besteed is.....Misschien dat ik enkele houdgrepen uit mijn judo-periode zal moeten toepassen.
Dit weekend niet gescrapt, maar wel een beetje verder gewerkt aan mijn borduurwerkje.
Donderdagavond is er weer de maandelijkse clubavond bij Hobbyselect in Destelbergen. Ik ga maar eens kijken wat ik ga uitspoken want als ik niks voorbereid heb, dan kom ik ook meestal met niks naar huis.....
Volgende LO heb ik al een tijd geleden gemaakt met een transparant van Pinkpaislee.

2 comments:

Mich said...

Leuk dat je zo een fijn weekend achter de rug had. Ik moet zeggen dat ik het restaurantje niet ken.

Toen ik dit weekend op de beurs liep, moest ik inderdaad direct aan jou denken toen ik al die papiertjes zag van Graphic45, om nog maar te zwijgen van al die andere mooie dingen van Crafty Secrets. Ik ga eens hun site helemaal uitpluizen en dan nog een hoop bijbestellen bij Wendy. Ik begin al te kwijlen als ik er op denk hihi !!

Wendy said...

Leuk dat je een fijn weekend gehad hebt. Dit kan zo deugd doen!

Prachtige lay-out met zo een leuke foto erop!