Tuesday, March 3, 2009

Debuting with cross-stitching

Iemand is heel nieuwsgierig naar de vorderingen die ik gemaakt heb met mijn allereerste borduurwerkje........Wendy, ik laat je niet langer in spanning, hier volgt het resultaat van een zondagnamiddagje naaien, tussen het puzzelen, tekenen, luiers verversen en koekjes uitdelen door, wel te verstaan ;-)


Het begint toch al op een vlinder te lijken hé? Het is best leuk om zo je eigen vorderingen te zien, hoewel ik al een paar keer één en ander heb moeten opnieuw doen omdat ik misteld had :-( Tijdens de week ga ik weinig tijd hebben om verder te werken, maar tijdens het weekend ga ik zeker verderwerken.
Dit moet het uiteindelijk worden.


Toen mijn oogjes een beetje begonnen te tranen, van het vele pieren en tellen op mijn blaadje, heb ik me nog aan het scrappen gezet zondagavond. De March build-a-page sketch van Prima had me geinspireerd om volgende LO te maken. Onder het frame zit een stukje gevouwen cardstock (accordeon-vouwtjes) met de eerste woordjes van Olivia. Toen ze 6 maanden was, zat ze op mijn arm en ineens riep ze heel luid "poe!" en wees naar de poes die zich op de vensterbank in het zonnetje had gevleid. Zeg nu zelf, dat is geen wishful thinking van een mama die van gebrabbel praten wil maken, toch? Daarna heeft ze eigenlijk weken geen verstaanbaar woord meer gezegd, maar toen wees ze naar de pony's hier tegenover in de wei en zei ze "paaaaaaat" en sindsdien heeft de woordenschat zich steeds meer uitgebreid. Leuk hé, al die herinneringen.

4 comments:

Mich said...

Ooooh, wat een mooi handwerkje ben je aan het maken zeg, ik zag het nog nooit. Van welk merk is het?

Ik ben helemaal zot van oude prentkaarten, postzegels, stempels, en pennen, dus ik moet niets meer zeggen zeker !!! Laat maar regelmatig je vorderingen ook eens zien ...

En die layout vind ik super, vooral ook de titel vind ik heel leuk.

Scrappycat said...

Dank je Mich voor de complimentjes. Het is een pakketje van Dimensions, van de Golden serie. Het lag in de koopjesbak bij Wendy & Bruno.

christie said...

superbe tout cela
christie

Wendy said...

Oooh Saskia, ik vind het al heel mooi geworden en je bent toch al ver geraakt! En vind je het leuk om te doen ? Ik kijk al uit om de rest ervan te zien.