Thursday, February 5, 2009

Leuke dingen in het vooruitzicht


Ik ben razend enthousiast na afloop van de desingteam-vergadering van Scrapavanti. We hebben er het volgende scrapbookweekend in elkaar gebokst, het zal erg leuk worden, vol met demo's, make& takes en workshops en een berg nieuwe spullen! Hou dus allemaal je agenda vrij op 16 en 17 mei! Dichterbij is de scrappen voor muco-dag op 8 maart in Drongen, georganiseerd door NAN. Ik zou erg graag gaan, maar mijn schattebout is jarig op 7 maart en ik denk dat ik de verrassing op zondag ga doen.
Maandag ga ik met Vicky van Scrapavanti mee naar Kars, waar het vol scrapdiva's zal zitten. Ik ben eens benieuwd naar de demo's en niet te vergeten al die scrapspullen die ik daar ga zien!
En binnenkort, nog 1,5 week, vertrekken we een weekje naar Zwisterland om te skiën. Dat zou toch een boel leuke scrapbare foto's moeten opleveren hé?
Ik heb nog een paar LO's gemaakt, maar het is echt geen weer om foto's te nemen. Dus trakteer ik maar weer op een "oudje". Deze gaat over de onthaalmoeder van de kindjes, een schat van een vrouw.

2 comments:

Wendy said...

Hele leuke lay-out hoor Saskia

Anne's Cards said...

Erg mooi gedaan,leuk met de bolletjes!