Friday, January 9, 2009

Workshop Distressen

Ik wens iedereen een fantastisch 2009 met veel creatieve ideeën en vooral veel tijd om ze uit te voeren.
Gisteren ben ik naar de maandelijkse clubavond geweest bij Hobbyselect. We hebben samen getoost op het nieuwe jaar en ik heb alle chips opgegeten (bloos). Ik had nog niet gegeten omdat ik bijna rechtstreeks van kantoor kwam en scrappen met een knorrende maag lukt echt niet. Ik was helemaal niet voorbereid en had gauw de foto's van mijn broer zijn trouw deze zomer meegegritst. Ik had op de blog gelezen dat de eerste valentijn collecties reeds binnen waren dus ik dacht dat er zeker iets geschikt zou zijn voor dit thema. De nieuwe lijn van Little Yellow Bicycle is inderdaad yummie! De inspiratie kwam traag op gang dus mijn LO is nog niet af, die toon ik morgen dan wel.Ik ga mijn eerste workshop geven bij Hobbyselect en Tiny's Hobby! Het wordt er eentje waarin we allerlei ranger produktjes gaan uittesten zoals de edge scraper, crackle paint, stickels, grungeboard, distress inkt enzovoort. We gaan een lay-out maken waarin we dit allemaal gaan gebruiken. Je zit een sneakje hierboven.
Wie dus zin heeft om lekker aan de slag te gaan met dit fantastisch speelgoed, kan een telefonisch een plaatsje reserveren bij Tiny's Hobby: 056/214516 of bij Hobby Select: 09/357 20 25.
De workshop gaat door op donderdag 12 februari bij Hobbyselect in Destelbergen om 19.15u en op maandag 2 maart bij Tiny's in Kortrijk om 19u.
Voor meer informatie kan je de blog raadplegen http://scrapavanti.blogspot.com/

2 comments:

angelica said...

vindt het prachtig wat je gemaakt hebt
ook een leuke blog
liefs Angelica

Mich said...

Heel mooi, deze sneakpeak.