Friday, December 19, 2008

Inspiratie enzo...

Woensdag een heel leuk Kerstfeestje gehad met de collega's. Vorig jaar was het nogal een saaie boel, maar dit jaar had men voor wat "schwung" gezorgd. We hadden op voorhand de naam van een collega uit een doosje moeten trekken waarvoor we met 20€ op zak mochten gaan shoppen.
Dat gaf al aanleiding tot veel gegis en gegiechel op voorhand. En woensdagavond lagen de kadootjes van onze "Secret Santa" op onze stoel te wachten. Mijn Santa wist duidelijk dat ik altijd honger heb want ik kreeg een mand vol ontbijtlekkers. Er waren ook meer ondeugende geschenkjes zoals strings, erotische chocolade enzo. Onder mijn stoel lag ook een kerstdiadeem (met belletje en rendiergewei) en de quizvragen. Dat zorgde al voor de nodige hilariteit want sommige vragen gingen over dingen die de meesten liever stil hadden gehouden, hihi!
Na het lekkere dinertje is er gedanst tot in de kleine uurtjes waardoor gisteren de meesten niet erg productief waren op het werk (mezelf inbegrepen).

Volgende week nog 1,5 dag werken en daarna heb ik een welverdiende vakantie tot 5 januari! Jippie!!! Morgen is er kerstshopping bij In2hobby met geheimzinnige kerstsurprises. Ik ben benieuwd wat Wendy en Bruno nu weer voor ons in petto hebben!
Voor diegene die nog een kadootje willen knutselen, neem eens een kijkje op de blog van Heather Scott. Zij heeft een erg schattige staande kalender gemaakt. Die zou zeker niet misstaan hier op mijn bureau. Ook op de blog van Prima een kalenderidee met de verpakking van bloemetjes gemaakt.

Door de drukte op het werk geen nieuwe scrapsels gemaakt maar dat maak ik dit weekend wel goed!

No comments: