Sunday, April 12, 2009

Happy Easter!

Ik heb mijn blogje wat in de steek gelaten de laatste tijd. Ik had het druk met vanalles voor het DT van Scrapavanti, dingen die ik hier nog niet mag laten zien, maar waarover je binnenkort meer zal lezen. Hou deze en de scrapavanti blog dus in de gaten!
Ik heb eens een kaartje gemaakt waar ik mezelf de uitdaging had gegeven om zoveel mogelijk techniekjes met distress inkt toe te passen.
Het is een drieluikje geworden met op de eerste flap crackle paint en distress inkt. Op het stukje chipboard, stickels aangebracht. Aan de binnenkant, distress inkt, met water besprenkeld, bespoten met zelfgemaakte glimmermist, distress stickels op het kadertje van ribbelkarton. Gewerkt met gewone zwarte embossing poeder, distress poeder voor de tekst, een zelfgemaakte mask gebruikt voor middenboven, gestempeld, en een techniekje met clear embossing poeder.

Gisteren hebben we van het zachte lenteweertje genoten in Planckendael. Voor Olivia de eerste keer dat ze naar een dierentuin ging en ze keek haar ogen uit. Met de handjes op de rug heeft ze alle dieren aandachtig bekeken. Haar favorieten bleken de zebra's te zijn.

Manu heeft meer genoten van de "avonturen" op de speeltuin, de hangbruggen en de bootjes, hij voelde zich een echte piraat!

Olivia heeft voor de eerste keer in haar leven van een ijsje geproefd en dat viel meer dan in de smaak. Ze brulde het halve park bij elkaar toen het op was. Maar spijtig genoeg heeft ze lactose-allergie en dus kan ze geen melkproducten verdragen. Deze morgen had ze dus wat darmproblemen. Gelukkig zie je meer en meer soyaproducten, en ook soya-ijs! Daar zal ik wat van in huis moeten halen.

Toen we van de parking reden, zijn ze allebei als een blok in slaap gevallen ;-) en konden wij nog genieten van een rustige avond.
Deze morgen waren ze wel goed uitgerust voor de eieren-zoektocht! Olivia stak er gelijk eentje in haar mond, de deugniet!


Geniet van de lente!

2 comments:

mandysea said...

Gorgeous photos!!

Love your blog!!

Mich said...

Een prachtig kaartje vind ik het.

Hahaha, die foto met dat ijsje vind ik grandioos, er is meer ijs dan dochter te zien ;-)) En ja, soja-ijs zie je nu in meer en meer merken en het is bovendien nog superlekker ook !!